Шега от парламентарната трибуна скара управляващи и опозиция още в

...
Шега от парламентарната трибуна скара управляващи и опозиция още в
Коментари Харесай

Вежди Рашидов към опозицията: За нищо не ставате!

Шега от парламентарната естрада скара ръководещи и съпротива още при започване на парламентарния ден. Причината бе закачливо подхвърляне на артистът и народен представител Евгени Будинов от ГЕРБ, който поздрави депутатите от Българска социалистическа партия с думите “закъснявате за час” до момента в който влизаха в пленарна зала.

Левицата напусна обичайно преди да бъде събран кворум за започване на съвещанието. След като той бе обезпечен, опозицията се върна назад в залата.

Тогава на трибуната беше Будинов, който трябваше да чете отчета за второ четене за промени в Закона за радиото и малкия екран. Вместо това обаче подметна закачливата фраза, която провокира гневна реакция от страна на левицата.

Ядосана на трибуната излезе Нона Йотова – сътрудник на Будинов в актьорската с политическата специалност, която го упрекна, че разиграва неприятен спектакъл.

“Това не е халтура, не е място, където да си вършим смехории, това е място, което е последна инстанция в страната. Просто е неприемливо да се държим по този начин като че ли играем някакви долнопробни пиески”, възмути се Йотова, представена от вестник “Сега”.

В отбрана на Будинов скочи различен народен представител създател – Вежди Рашидов, някогашен културен министър при Бойко Борисов.

“Какво толкоз, че развеселява Будинов малко? Той се е актьор индивидът. Неговата съществена роля е това. Лошото е, че с вас не става ни смешка, ни смях. И, в случай че би трябвало да бъда прям, за нищо не ставате”, отсече Рашидов.

Това провокира реакция и от страна на ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева, която му направи забележка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР