Шега гласи, че Борисов не е направил 500 млн. магистрали,

...
Шега гласи, че Борисов не е направил 500 млн. магистрали,
Коментари Харесай

Тафров: Дерибеят на Русе е Пламен Нунев от ГЕРБ

Шега гласи, че Борисов не е направил 500 млн. автомагистрали, а е направил 500 млн. от автомагистрали. Това бил лапсусът.

Това разяснява Стефан Тафров от " Демократична България " в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " на телевизия Евроком.

" Най-европейският град в България е Русе, тъй като от там е пристигнала Европа в България. Русе е изолиран от пътната мрежа в България. Участъкът Бяла-Русе е най-опасният в страна - там умират хора, изключително на кръговото. Кръговото придвижване край " Бяла " е намерено 2010 година от Бойко Борисов със сгрешен план и оттогава до момента гинат хора и се блъскат тирове. Северна България е онеправдана откъм пътища. За Русе и за България е значимо този град да бъде ревитализиран ", изясни той за града, от който той е кандидат-депутат.

" В Русе се виждат всички проблеми, които ги има в България. Местният дерибей от ГЕРБ се споделя Пламен Нунев, който е дълготраен народен представител. Масово хората се оплакват от него, само че той не е единствен. Сега пък Русе се оплаква от Българска социалистическа партия, а Движение за права и свободи също имат своя дял от тортата. Т.нар патриоти също са вилнели там. Там се виждат проблемите в мащаби, само че страхът си отива последователно, към този момент хората не ги е боязън, както преди ", добави Тафров.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР