Шефовете на Реал Мадрид очевидно са по-добри бизнесмени от колегите

...
Шефовете на Реал Мадрид очевидно са по-добри бизнесмени от колегите
Коментари Харесай

В Реал Мадрид се поучиха от грешките на Барселона

Шефовете на Реал Мадрид явно са по-добри предприемачи от сътрудниците си в Барселона. Доказват го годишните ранглисти за най-скъп клуб в света, като Реал е непроменяемо в челната тройка в последните години, в която място има и Барселона в полза на истината.

Трансферът на Неймар в ПСЖ за умопомрачителните на пръв взор 222 милиона евро обаче ще смъкна пазарната стойност на каталунците, защото те изгубиха един доста скъп актив в лицето на 25-годишния бразилец.

В момента се сбъдва тъкмо прогнозата на Роналдиньо, че тези пари може да се окажат " кървави ". От Барселона не могат да купят на прилична цена заместител на Неймар, като от отсрещната страна им желаят невероятни суми от порядъка на 100-150 милиона евро.

В Реал обаче си взеха поука от случилото се и сложиха галактически клаузи за предварително преустановяване на договорите на играчите от титулярния състав, които могат да откажат даже катарската страна, която стои зад Пари Сен Жермен.

Според информация на " Ас " сега клаузите на някои от главните футболисти доближават до колосалните 500 милиона евро.

В дубъла, наименуван Кастиля, пък се подвизава футболист, за който при интерес ПСЖ ще би трябвало да извади 300 милиона евро. Халфът Иско, който подписа нов четиригодишен контракт с Реал, пък ще може да напусне преди приключване на периода му против 700 милиона евро.

Така с един удар Реал парира всевъзможни опити на съперниците да му завлечен звездите, в случай че самия клуб не го желае.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР