Шефката на художествената гимнастика Илиана Раева неведнъж е споделяла, че

...
Шефката на художествената гимнастика Илиана Раева неведнъж е споделяла, че
Коментари Харесай

Св. Иван Рилски спасил Илиана Раева, Ванга 5 пъти й помагала

Шефката на художествената гимнастика Илиана Раева нееднократно е споделяла, че са ѝ се случвали редица чудеса. Бившето златно момиче, което е жури в новия сезон на танцовото риалити шоу „ Денсинг старс “ по Би Ти Ви, е имала и куп персонални срещи с Ванга. По нейна рекомендация е посещавала и някои от най-силно енергийните места у нас.

„ България е доста особено и извънредно място на земното кълбо – за размера на територията ѝ, тук има безпределно доста мистични и мощно енергийни места. Това са Роженският манастир, Рупите, Златолист и Мадарският конник… У нас в действителност има ужасно доста енергийни места, на които съм била. В чужбина също съм посещавала такива. Например Порто Елеа в Гърция и блажените води, които стигат до Атон. В тях се окъпвам всяка година и се зареждам и почиствам “, споделя Илиана. Със брачна половинка ѝ Наско Сираков са надълбоко вярващи и в имението си в полите на Витоша имат даже личен параклис, който са нарекли на името на св. Илия. Раева споделя, че постоянно вика в дома си и духовник, който да прави молебени в къщата им. Разчитала на отец Янко от манастира в Долни Богров до София, който бил неин нравствен ментор.

Шефката на БФХГ има вяра в силата на молитвите. „ Една от мантрите е – Господи, ти си Единният, който може да оправи всичко! Молитвите оказват помощ. Когато имах сериозен здравословен проблем, отидох в Рилския манастир, като там отвориха мощите на свети Иван Рилски и ми пяха молебен за здраве и във времето разбрах, че ми оказа помощ, оздравях в действителност “, откровеничи тя.

За срещите си с Ванга Илиана споделя, че са били повече от пет. „ Нашата треньорка Нешка Робева ходеше непрестанно при нея. Аз за първи път чух за Ванга на европейското състезание в Амстердам, когато станах шампионка. На загрявката ми се скъса цвичката. В момента, в който отивах за друга, Нешка ми сподели: „ Не, не, не! Дай ми скъсаната, аз ще я зашия “. Тогава взех 4 златни медала и един сребърен. Щом свърши надпреварата, Нешка пристигна в стаята ми и рече, че Ванга ѝ е споделила по какъв начин вижда буквата „ И “ в ореол. Думите на пророчицата безусловно били: „ На тая гимнастичка ще ѝ се скъса пантофът. Да го зашие! “. Нешка, като видяла, че ми е развалена цвичката, се сетила. Години по-късно отидох персонално при залепвам Ванга и останах във екстаз.

Преди това не имах вяра в тези неща. Не съм ходила даже и на кафе да ми гледат. След срещата ми с нея обаче се промени методът ми на мислене. Сега безпределно доста имам вяра в духовното, мистичното и галактическото “, изяснява Илиана.

Първият ѝ същински контакт с феномена от Рупите станал, когато към този момент била омъжена за Наско Сираков. „ През 1985-а мъжът ми и Боби Михайлов бяха изхвърлени от футбола. Двете фамилии отидохме да питаме Ванга дали и отсега нататък те ще играят. На Рупите заварихме цялостна с хора поляна. Наско сподели: „ Как ще влезем тук? Всички плачат, а ние сме пристигнали да питаме имаме ли бъдеще в спорта! “. Аз и Боби настояхме да останем. Бяхме в тълпата. В този миг Ванга излезе от къщичката си и се провикна: „ На футболистите да им кажа, че по Нова година ще им дадат път! “. Тогава не стигнахме до нея. Тя се изрече на всеослушание пред множеството. Предсказанието се сбъдна едно към едно…

На 31 декември бяхме във Варна. Бащата на Боби Бисер се беше обадил от София и съобщил на сина си: „ Ти и Наско сте оправени за международното състезание в Мексико! “. Втората среща на Раева с пророчицата се случила, до момента в който фамилията живеело в Испания, когато Илиана я потърсила по неотложност, тъй като мъжът ѝ и едната им щерка били зле физически. „ Ванга стори знамение. Беше поискала да ѝ занеса вода от къщата ни в Сарагоса. Пипна водата и сподели с нея да измия Наско и щерка ми, която беше на година и половина. Като изпълних заръката, здравословните проблеми изчезнаха “. Самата някогашна прелест също е желала помощ от ясновидката за нейни здравословни проблеми. „ Като я посетих, ми сподели: „ Отиди на хълм и слушай пилци! “.

С Наско се качихме в Родопите на едно доста високо място и поседяхме 20 дни. Влизах в гората и слушах пилците. Проблемите ми завършиха. Рупите е райско място. След посещаване там мога да работя една година без отмора. Мястото е неповторимо и свещено. Ходя постоянно, тъй като се преклонявам пред Ванга. Това е моят метод да ѝ отдам почитание. Тя е помогнала на доста хора. Винаги си запалвам свещичка. В сложни моменти наложително отивам там. Когато разбрах, че е умряла, плаках с глас. Сънувала съм я два пъти… Първия път беше ядосана и сподели, че е доста заета. Във втория сън ми се усмихваше и ме успокои “, споделя още Илиана.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР