Шефът на Световната федерация по кеч Винс Макменън отива на

...
Шефът на Световната федерация по кеч Винс Макменън отива на
Коментари Харесай

Бивша подчинена заведе дело срещу шефа на WWE: Стори нещо ужасно с мен по време на тройка

Шефът на Световната федерация по кеч Винс Макменън отива на съд поради заведено против него дело за полово принуждение от негова някогашна подчинена, оповестиха медиите в Съединени американски щати.

Джейнъл Грант, която е работила в централата на WWE, е завела дело този четвъртък за това, че е била изнасилвана и полова експлоатирана от Макменън.

В обвинителния акт е посочено, че на 9 май 2020 година Макменън се е „ изходил “ върху нея по време на тройка с присъединяване на различен мъж. Името на кеч федерацията също е забъркано, защото по думите на Грант Макменън ѝ заречен „ стремително кариерно развиване “, след което почнал да я експлоатира полово и да я праща като конвой при други мъже от компанията. В обвинителния акт, публично входиран във Федералния съд в Кънектикът, наоколо до централата на WWE в Стамфорд, е записано още, че през 2021 година Макменън и негов съучастник, чието име не се упоменава, са „ заключили Грант в офис, където са се редували да я изнасилват “.

New Janel Grant Photos Emerge Amid Vince McMahon, WWE Lawsuit:
— Game 7 (@game7__)
Джейнъл Грант е разказала, че се срещнала с Макменън през 2019 година в изключително сложен интервал за нея, когато изгубила родителите си и също така имала съществени финансови усложнения. Тя добавя още, че Макменън от време на време е записвал на видео интимните им връзки, които след това разпращал на хора във и отвън WWE.

Връзката им завършила през 2022 година, когато Линда, брачната половинка на Макменън, схванала за аферата им. Тогава шефът на кеч федерацията я уволнил от компанията, само че преди този момент настоял тя да подпише публично съглашение, че няма да разгласява нищо от случилото се сред тях, което в последна сметка била принудена да подпише „ под напън “.

Джейнъл Грант твърди още, че е получила и пострадвания по време на половите си връзки с Макменън, защото много постоянно той употребявал секс играчки в спалнята.

Vince McMahon was accused of sexual assault and sex trafficking in a lawsuit filed Thursday.

Former WWE staffer Janel Grant alleges that McMahon made her create “personalized sexual content ” for a WWE superstar he wanted to re-sign, reported to be Brock Lesnar by the Wall Street…
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР