Шефът на строителната фирма, която работи по изграждането на стадион

...
Шефът на строителната фирма, която работи по изграждането на стадион
Коментари Харесай

Шефът на строителната фирма на Колежа: По 300 000 лева месечно ще влизат в касата на Ботев

Шефът на строителната компания, която работи по построяването на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, Илиян Филипов даде изявление, в което приказва за построяването на съоражението. Пред " Дарик " той показа, че строителството изпреварва графика и над 30 компании от Пловдив са изявили предпочитание да поддържат.

" Кипи интензивен труд. Работим. Точно числа няма по какъв начин да ви кажа сега, защото имаме и други задължения. Всеки ден минавам от там. Вкарваме непрекъснато все нови хора. До края на седмицата ще има над 120 строители по стадиона ", съобщи той.

" До по-напред от графика ще движим. Това е добре ", изясни той. Филипов приказва и за седалките. " Не единствено са остарели. Тези седалки са купувани за предходния модел. Тези седалки изрично на стават за този план. Утре ще дойдат комисия от общината, с цел да им разбираем за какво не стават. Ще чакаме реакция от общината и поръчка от нови седалки.

" Това, което виждам - поливната система би трябвало да непокътната и би трябвало да няма проблем. Но би трябвало да бъдат заменени чимовете. Но те не влизат в поръчката, тъй че не мога да разясня ", добави Филипов.

" Козирката има вид да бъда изпълнена отчасти, с цел да може осветяване да остане, където е по план. Чакаме решението от конструктурите. Ние работим за осъществяване за цялостния план. Мисля, че ще бъдат обезпечени и пари от страната. Този стадиона би трябвало да стане както е картинката ", разгласи той.

" Благодаря на почитателите за всичко, което направиха. Работниците сигурно са се почувствали доста добре. Едва ли преди някой им е ръкопляскал ", добави той.

" Има развиване със Зингаревич. Вече сме привлекли много от пловдивския бизнес. Има към 30 компании, които желаят да популяризират с контракти. Целта е да съберем към 300 000 лв. месечно по формата на рекламни контракти ", приключи Филипов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР