Шефът на СОБТ Георги Гайков заподозря опит за преврат, след

...
Шефът на СОБТ Георги Гайков заподозря опит за преврат, след
Коментари Харесай

Само във Фрог: Шефът на СОБТ заподозря преврат заради анкета до баретите „Къде ги стяга чепика“

Шефът на СОБТ Георги Гайков заподозря опит за прелом, откакто в отряда била пусната анкета преди близо месец. В нея е имало куп въпроси към командосите, свързани най-общо с това от какво имат потребност, къде виждат проблемите и какво най-вече ги тревожи. Това разкриха пред Фрог нюз чиновници от отряда.
Подчинен на Гайков шеф инициирал допитването. Целта, съгласно източниците ни, била да се разбере какво е нужно да се направи за чиновниците, с цел да могат по-добре да си правят работата. Баретите прелестно се изненадали, защото през последните две години никой не се интересувал от тяхното мнение. Тъкмо почнали да дават отговор на въпросите, когато командирът Георги Гайков научил и наредил по телефона на подчинените си да стопира стремително анкетата. „ Започна да вика: Правят ми прелом! Спрете всичко “, допълниха командосите.

Те са безапелационни, че сходен опит не е имало, защото допитването е било обвързвано единствено с техническото застраховане на отряда. Не е загадка, че след нещастието в Лясковец, при която почина командосът Емил Шарков, в СОБТ зрее голямо напрежение. То е ориентирано против самият Георги Гайков, излиза наяве от няколко „ кървави писма “ на отряда до медиите. В него те разкриват за неприемлив напън от страна на началника. Според източниците ни от Министерство на вътрешните работи са осъществени няколко инспекции поради брожението. Има данни, че проверяващите са се натъкнали на нередности. „ Какво се случва с отчетите, обаче не е ясно. Ръководството няма метод да не знае “, чудят се тежко въоръжените мъже.

Те признаха, че неотдавна са се почувствали извънредно унизени, когато са били принудени да създадат показно пред другарка на Гайков и външен за системата човек с гърмежи, катерене и стрелби. Твърди се, че на представлението е имало и деца, което е неприемливо поради съществуваща опасност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР