Шефът на Сиела Норма Веселин Тодоров е бил повикан в

...
Шефът на Сиела Норма Веселин Тодоров е бил повикан в
Коментари Харесай

Щефът на Сиела Норма на разпит в МВР

Шефът на " Сиела Норма " Веселин Тодоров е бил извикан в Министерство на вътрешните работи, където е дал информация за това какво е положението на аварийните машини за изборите. Това съобщи на брифинг вътрешния министър Бойко Рашков.

" До сегашния миг няма данни, от които да се създадат обосновани заключения, че в допълнение импортираните машини от " Сиела Норма " са назначени за изборни операции. Разговаряно е със притежателя на " Сиела Норма " Веселин Тодоров и той е дал уточнения в тази тенденция. Разполагам в телефона си с документи, които са разменени като преписка сред ЦИК, Министерство на вътрешните работи, ДАНС и " Сиела Норма ". От тези документи не можем да създадем извод, че машините са предопределени за изборни операции ", кзаа още Рашков.

По-рано Тодоров отхвърли да има нови импортирани 199 машини и назова новината подправена. Той изясни, че това са тези 150 машини открити в склад на летището отпреди два дни, плюс още техни машини.

Относно изказванията, че развалени машини ще се подменят в изборния ден, Тодоров ги дефинира като нечиста сделка. Каза, че това ще става единствено преди изборите или след първия тур, в случай че дефектират машини.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР