Шефът на школата на стадион Раковски Станислав Ангелов коментира пред

...
Шефът на школата на стадион Раковски Станислав Ангелов коментира пред
Коментари Харесай

Пелето: Хората, които съсипаха терена на стадион Раковски, не заслужават да ходят по улиците

Шефът на школата на стадион " Раковски " Станислав Ангелов разяснява пред Дарик радио случилото се преди дни, когато за следващ път вандали нападнаха терените. Той сподели, че съгласно него някой цели да вземе мястото и това е разумното пояснение в тази ситуация.

" Човешкото пояснение е обвързвано с ползи, които има от странични лица. Ние работим футбол, стопанисваме терени и се занимаваме с подрастващите. Явно някой има ползи към терена, който стопанисваме и се пробва по някакъв метод да ни урони престижа и да се откажем. Нямам визия, само че това ни е единственото разумно пояснение. Освен, че е апетитно мястото, може да има и други конкурентни школи, които да желаят. Но не мога да уточнявам ", съобщи Ангелов.

" Има си заведени преписки от страна на Министерство на вътрешните работи, една от дирекциите им. Още след втория случай през март, те се самосезираха. Бях привикан да давам пояснения: " кой " и от кое място " би могъл да предизвиква щета на парцела. Сега още веднъж имахме къса среща, с цел да дам записите от камерите. Не е мъчно да се разбере кой е отговорен, всичко са знае. В някакъв миг се надявам, че ще се стигне до разобличаване. Такива хора... не знам, те нямат място на улицата. Те на следващия ден може по-сериозни актове да подхващат, с цел да изгонят децата ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР