Шефът на руската частна военна компания Вагнер заяви, че боевете

...
Шефът на руската частна военна компания Вагнер заяви, че боевете
Коментари Харесай

Според Пригожин битката за Бахмут унищожава украинската армия, но призна и загубите на Вагнер

Шефът на съветската частна военна компания " Вагнер " съобщи, че боевете за украинския град Бахмут са " на практика унищожили " украинската войска, само че също по този начин са нанесли съществени вреди и на неговите сили.

Според назначената от Москва администрация в региона, съветските сили напредват в Бахмут макар съпротивата на укранските елементи и съвсем са завзели металургичен комбинат там.

В изявление за Асошиейтед прес украинският президент Зеленски предизвести, че рухването на Бахмут може да докара до интернационален напън върху Киев да направи недопустим компромис с Москва.

В същото време шефът на Международната организация за атомна сила беше на посещаване в АЕЦ " Запорожие ", която е под контрола на съветските сили. Рафаел Гроси даде конференция в близкия град Енергодар.

" Мисля, че като цяло обстановката не се усъвършенства. Очевидно е, че военната интензивност се усилва в целия този район. Така че би трябвало да се вземат всички вероятни защитни ограничения, тъй че централата да не бъде атакувана и да може да бъде предпазена ".

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР