Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър твърди, че никога не

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър твърди, че никога не
Коментари Харесай

Хорнър: Не съм чувал Люис да признава добрите качества на Макс

Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнър твърди, че в никакъв случай не е чувал Люис Хамилтън да похвали качествата на главния си противник Макс Верстапен.

Двамата участваха в една от най-напрегнатите и токсични борби във Формула 1 за международния шампионат през предишния сезон, в която нидерландецът сграбчи купата при спорни условия във финалното съревнование в Абу Даби. Въпреки че купата отиде в интерес на звездата на Ред Бул заради скандалните решения под автомобила за сигурност, които попречиха на Хамилтън, в сезона към този момент имаше много произшествия, които единствено подклаждаха напрежението сред две от най-хубавите звезди на Формула 1.

Двамата се сблъскаха на Гран при на Англия на Силвърстоун в първата обиколка, изваждайки Верстапен от надпреварата, до момента в който друга злополука на Монца за Гран при на Италия докара до отдръпването на двата автомобила. Това бележи контрастност с тази акция, в която неспособността на Мерцедес да провокира Ред Бул разреши на Верстапен да се насочи към евентуални трофеи един до различен. Верстапен беше провокиран първоначално от Чарлз Льоклер от Ферари, само че макар че се дуелираха тежко на пистата, Хорнър има вяра, че годините им в надпревари един против различен в предишното са помогнали за построяването на здравословно почитание към гения на другия.

„ Знаете ли, има разлика, може би има друго почитание с Чарлз “, сподели Хорнър в подкаста „ Отвъд мрежата “. „ Те се състезават още от деца и има взаимно почитание. Никога не съм чувал Люис да признае добрите качества на Макс ", съобщи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР