Шефът на предизборния щаб на ДСБ през 2016-а година Стоил

...
Шефът на предизборния щаб на ДСБ през 2016-а година Стоил
Коментари Харесай

Знаков кадър на ДСБ се появи в листите на ГЕРБ


Шефът на предизборния щаб на ДСБ през 2016-а година Стоил Яков е дебаркирал в листите на ГЕРБ-. Той е на шеста позиция в 23 МИР в София, където лидер е Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в. Втори е, а трети синът на Нидал Алгафари – Николай.

Яков беше началник на борда на шефовете на военноремонтни фабрики ТЕРЕМ ЕАД по време на второто държавно управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, само че беше квота на Реформаторския блок. През май 2016 година той напусна тази си позиция, с цел да оглави предизборния щаб на ДСБ, напомня уеб сайтът Zashtoto.

Кога Яков се е влял в редиците на не излиза наяве. Той беше деен участник и в трите акции на „ “ предходната година.

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за, който води листата на ГЕРБ- за 24 МИР съобщи, че няма никакво подозрение, че партията му ще завоюва изборите.

„ Колкото повече депутати има в Народното събрание, толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление. И колкото по-малко депутати имат „ “ (ПП), толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление “, разгласи Биков.

В 25 МИР предстоящо води партийният водач Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Той обаче отхвърля да взе участие в последните Народни събрания, което евентуално ще направи и в този момент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР