Шефът на предизборния щаб на ДСБ през 2016-а година Стоил

...
Шефът на предизборния щаб на ДСБ през 2016-а година Стоил
Коментари Харесай

Знаковият за ДСБ Стоил Яков влезе в листите на ГЕРБ

Шефът на предизборния щаб на ДСБ през 2016-а година Стоил Яков е дебаркирал в листите на ГЕРБ-СДС. Той е на шеста позиция в 23 МИР в София, където лидер е Румен Христов. Втори е Александър Ненков, а трети синът на Нидал Алгафари – Николай.

Яков беше началник на борда на шефовете на военноремонтни фабрики ТЕРЕМ ЕАД по време на второто държавно управление на Бойко Борисов, само че беше квота на Реформаторския блок. През май 2016 година той напусна тази си позиция, с цел да оглави предизборния щаб на ДСБ, напомня уеб сайтът Zashtoto.

Кога Яков се е влял в редиците на ГЕРБ не излиза наяве. Той беше деен участник и в трите акции на „ Демократична България “ предходната година.

Тома Биков, който води листата на ГЕРБ-СДС за 24 МИР съобщи, че няма никакво подозрение, че партията му ще завоюва изборите.

„ Колкото повече депутати има ГЕРБ в Народното събрание, толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление. И колкото по-малко депутати имат „ Продължаваме Промяната “ (ПП), толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление “, разгласи Биков.

В 25 МИР предстоящо води партийният водач Бойко Борисов. Той обаче отхвърля да взе участие в последните Народни събрания, което евентуално ще направи и в този момент.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР