Шефът на Пентагона Марк Еспър обвини Китай, че крие информация

...
Шефът на Пентагона Марк Еспър обвини Китай, че крие информация
Коментари Харесай

Пентагона обвини Китай в укриването на информация относно COVID-19

Шефът на Пентагона Марк Еспър упрекна Китай, че крие информация за COVID-19, както на първичните стадии на епидемията, по този начин и в този момент.
„ Китай би могъл да е по-честен по-рано и да даде доста повече информация и по този начин щяхме да получим по-пълна визия за характера на вируса, с цел да се оправим с него “, сподели Еспър в изявление за тв „ Фокс нюз “.

„ Дори през днешния ден виждаме, че те укривам информация “, акцентира той и добави, че натискът над Пекин би трябвало да продължи, с цел да разкрие още детайлности за COVID-19.

Медията, базирайки се на свои източници, оповестява за лабораторен генезис на ковид, не като биооръжие, в Ухан. Според източниците на малкия екран нулевият пациент е работел в лаборатория, а вирусът е предаден на човек от прилеп. Все отново се акцентира, че тази версия не е дефинитивна.

.@Gstephanopoulos: “Did the Pentagon receive an intelligence assessment on Коронавирус in China last November from the National Center for Medical Intelligence? ”

Defense Sec. Mark Esper: “I can’t recall, George, but we have many people that watch this closely. ” https://t.co/d9XlhTyglnpic.twitter.com/E89i7DjF4t
— ABC News (@ABC) April 5, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР