Шефът на НАТО изрази безпокойство, че бойните действия в Украйна

...
Шефът на НАТО изрази безпокойство, че бойните действия в Украйна
Коментари Харесай

Шефът на НАТО е притеснен, че войната в Украйна може да се разрасне

Шефът на НАТО изрази безпокойствие, че бойните дейности в Украйна могат да излязат отвън надзор и да се трансфорат във война сред Русия и НАТО.

" Ако нещата се объркат, те могат да се объркат извънредно “, сподели генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в коментар пред норвежката телевизионна социална компания NRK, съобщи Асошиейтед прес.

" Това е ужасна война. Това също е война, която може да се трансформира в пълноценна война, която да прерасне в огромна война сред НАТО и Русия, сподели той и добави: " Ние работим всеки ден, с цел да избегнем това ".

Столтенберг, който е някогашен министър-председател на Норвегия, сподели в изявлението, че " няма подозрение, че е допустима пълноценна война “, добавяйки, че е значимо да се избегне спор, " който включва повече страни в Европа и се трансформира в пълноценна война в Европа ".

Кремъл неведнъж е упреквал съдружниците от НАТО, че в действителност са се трансформирали в страна в спора, като са дали на Украйна оръжия, образоват нейните войски и зареждат нейното военно разузнаване, с цел да нападат съветските сили, припомня Асошиейтед прес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР