Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф предположи, че

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 Тото Волф предположи, че
Коментари Харесай

Напрежение в Мерцедес заради Ман Сити и Юнайтед

Шефът на " Мерцедес " във Формула 1 Тото Волф допусна, че поддръжката му за мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола може да докара до усложнения от страна на съсобственика на тима Джим Ратклиф при закупуването на акции на Манчестър Юнайтед.

Роденият в Манчестър милиардер Ратклиф е подготвен да вземе 25 % дял от отбора от Висшата лига. Запитан дали може да се изкуши да се причисли към британеца, австриецът Волф, също съсобственик на " Мерцедес ", се дистанцира от всякакво присъединяване.

Волф сподели, че Ратклиф е " толкоз интелигентен човек ", че би бил подготвен да поговорим, в случай че има нещо, което може да окаже въздействие, само че " не, това е доста надалеч ".

" Аз съм почитател на Висшата лига. Мисля, че това е най-трудното футболно състезание. Аз съм почитател на Пеп Гуардиола, тъй че допускам, че това не е съвместимо ", разяснява той.

Гуардиола беше посетител на " Мерцедес " на тазгодишното Гран при на Англия, както и на финалното за сезона Гран при на Абу Даби предходната година.

" Не се познавахме, само че когато го чух да приказва, беше все едно употребява моите фрази, същият метод – и той сподели същото за мен ", сподели Волф.

Той се снима с Гуардиола на " Яс Марина ", държейки фланелка на Манчестър Сити със своето име на гърба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР