Шефът на Мерцедес Тото Волф не скри недоволството си след

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф не скри недоволството си след
Коментари Харесай

Тото Волф: Бяхме бавни, направихме грешки

Шефът на Мерцедес Тото Волф не скри недоволството си след финала на Гран При на Абу Даби, в която Люис Хамилтън отпадна поради щета, а Джордж Ръсел по този начин и не се приближи до борбата за местата на подиума.

„ Не се получи положително съревнование за нас. Направихме доста неточности. Колата ни нямаше нужното движение. Единият ни водач отпадна поради щета, другият остана без гуми най-после – изясни Волф. – Мисля, че водачите ни унищожиха гумите си още в първите обиколки. Тогава колите ни вървяха добре, само че по-късно стартира да изчезва сцеплението на предния мост. Знаехме, че в Абу Даби ще ни е мъчно. В Бразилия бяхме доста по-добри. ”

Тото сподели и каква ще е ориста на W13.
 Верстапен с 15-та победа за 2022 година, Леклер е вицешампион във Формула 1 Верстапен с 15-та победа за 2022 година, Леклер е вицешампион във Формула 1
„ Ще сложим колите от този сезон на входа въз основата ни, с цел да ни припомнят всеки ден по тази причина какъв брой сложна може да е борбата във Формула 1 – добави Волф. – Благодаря на всички в отбора, сезонът беше доста сложен за нас, ние не се отказахме, работихме интензивно, наваксахме и при мотора. Беше тежко, само че следващата година ще се върнем в огромната борба. ”
 Леклер: Надявам се следващата година да минем по-напред Леклер: Надявам се следващата година да минем по-напред
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР