Шефът на КТ Подкрепя попиля Русия.Русия не е ненадежден партньор.

...
Шефът на КТ Подкрепя попиля Русия.Русия не е ненадежден партньор.
Коментари Харесай

Манолов, КТ „Подкрепа“: Русия не е ненадежден партньор

Шефът на КТ " Подкрепя " попиля Русия.

" Русия не е обезсърчителен сътрудник. Сега нещата малко се объркаха и политиката измести стопанската система. "  Това съобщи пред Нова телевизия президентът на синдикалната организация КТ " Подкрепа "  Димитър Манолов.

Той уточни, че е обезпокоен от контракта с Газпром. По думите му говоренето по тематиката е толкоз разнопосочно, че не можеш да му хванеш края. " Не знам дали няма да се наложи да платим това, което не сме употребили. ", добави Манолов, написа Novini.bg.

Президентът на КТ Подкрепа разяснява и оповестения от Булгаргаз търг за закупуване на полутечен газ. Манолов съобщи, че този пит търгове работят назад на естествената пазарна логичност. По думите му ще има стеснен кръг предлагащи, които търсят преференциални за тях условия. Ще се наложи да си купим газ на доста висока цена, добави той.

Манолов засегна и тематиката за размера на минималната работна заплата. Според него 770 лева са незадоволителни. Едно служебно държавно управление не може да направи доста във връзка с приходите. Най-добре е тези диалози да се водят към края на годината, добави ръководителят на КТ Подкрепа.

Той разяснява и обстановката с така наречен енергиен преход. Въглищната ни енергетиката се държи по този начин, като че ли е пред закриване.

 Трябва да избием от главата си концепцията за закриване, уточни Манолов. Ако унищожаваме въглищната си енергетика, оставаме без 40% от това, което произвеждаме, сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР