Шефът на Криминална полиция“ към СДВР комисар Ангел Бадънков хвърляше

...
Шефът на Криминална полиция“ към СДВР комисар Ангел Бадънков хвърляше
Коментари Харесай

Само във Фрог: Полицейски шеф се хили, докато се говори за убийство, хвърля „мигачи“ към журналисти/ки /видео/

Шефът на „ Криминална полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Ангел Бадънков хвърляше усмивки към групата на журналистите/ките, до момента в който неговият шеф Георги Хаджиев даваше детайлности за осъщественото ликвидиране в Борисовата градина. От държанието му се схваща, че не го ”брига ” кой знае какъв брой за намиращия се наоколо човешки мъртвец.
На няколко пъти Бадънков не скри задоволството си, че вижда представителите на медиите. Освен, че ги подари с необятна усмивка, той на няколко пъти вдигаше веждите си за сърдечен привет пред записващите камери. В един миг даже прояви неспокойствие, до момента в който Хаджиев разказваше кой кого е наръгал, и метна глава към познатия/познатата сходно на спогодба, че ще се видят след това. От държанието на Ангел Бадънков не проличава да е обезпокоен или смутен от нещастието. Напротив! Докато шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Хаджиев приказва съществено, хал хабер си няма какви очевидно се забавлява зад тила му неговата дясна ръка от столичната полиция.

Ангел Бадънков израсна бързо в йерархията на Столична дирекция на вътрешните работи. Преди да стане началник на " Криминална полиция ", е оглавявал звеното, което се бори с кражбите на коли.

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР