Шефът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова изцяло наруши

...
Шефът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова изцяло наруши
Коментари Харесай

Нова критика към Лена Бориславова заради облеклото й СНИМКИ

Шефът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова напълно наруши протокола, явявайки се в президентството с разкрепостена визия: по потник, с голи колене и слънчеви очила. Бориславова придружаваше Петков по време на връчването на мандата на Асен Василев от президента Радев, оповестява Трибюн.

Облеклото на Бориславова не ѝ сътвори проблем на влизане, само че журналистка с сходно облекло да вземем за пример би била върната на входа с обяснението, че е демонстрация на неприятен усет и пренебрежение към институцията.



Голите плещи са безусловно неразрешени по протокол. В институциите не се позволяват даже оператори с панталони, които не са дълги.



Лена Бориславова бе изловена в същия тоалет да пие кафе на бензиностанция с Кирил Петков, до момента в който народните представители обсъждаха в зала ултиматума на Митрофанова съветското посолство в страната ни да бъде затворено.

Там се видя че потникът върви с пола със солидна цепка, а черни презрамки на сутиен се подават под топа.



Изглежда, че за Бориславова, това да се явява неглиже в институциите се трансформира в рецидив. Припомняме, че единствено няколко часа след отстраняването на Никола Минчев от председателския пост в Народно събрание, тя се появи в Народното събрание с необятна бяла тениска, загащена в черна дънкова пола.

Косата й бе очевидно разрошена, а слънчевите очила си стояха на главата даже в коридорите на историческата постройка. Тя бе обула бели платнени маратонки, който внезапно контрастираха с парадния червен килим в Народното събрание.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР