Шефът на Женската тенис асоциация (WTA) Стийв Саймън ще напусне

...
Шефът на Женската тенис асоциация (WTA) Стийв Саймън ще напусне
Коментари Харесай

Стийв Саймън напуска поста изпълнителен директор на WTA

Шефът на Женската тенис асоциация (WTA) Стийв Саймън ще напусне поста си на изпълнителен шеф, само че ще остане изпълнителен ръководител на централата, оповестиха от управлението по отношение на преструктурирането на организацията.

Самън бе ръководител и основен изпълнителен шеф на WTA в последните осем години, само че в последно време бе подложен на увеличаващи се рецензии от играчите поради решението за провеждането на Финалния шампионат на WTA навън в мексиканския курорт Канкун.

От Женската тенис асоциация прибавиха, че Мики Лоулър, който бе президент от 2015-а година насам, е решил да напусне организацията в края на годината, с цел да търси нови благоприятни условия.

По-рано тази година WTA разгласи стратегическо партньорство с CVC Capital Partners и основаването на ново комерсиално поделение WTA Ventures, в чийто Борд на шефовете Саймън е ръководител.

В своето изказване по отношение на преструктурирането от WTA споделят, че новата конструкция ще помогне за обезпечаване на задачите " за разгръщане на играта и даване на равни парични награди за дамите до 2033-а година ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР