Шефът на Газпром Алексей Милер призова петстотинте хиляди служители на

...
Шефът на Газпром Алексей Милер призова петстотинте хиляди служители на
Коментари Харесай

Шефът на Газпром призова служителите да се обединят около Путин, за да спасят Русия

Шефът на " Газпром " Алексей Милер прикани петстотинте хиляди чиновници на компанията да се обединят към съветския президент Владимир Путин, с цел да запазят статута на Русия на велика мощ в лицето на опитите от чужбина да я пречупят, съобщи Ройтерс, базирайки се на оповестено през днешния ден писмо на Милер.

След като Западът наложи наказания против Русия поради нашествието в Украйна, Путин съобщи, че Съединени американски щати са оповестили икономическа война и имат намерение да раздерат Русия на части в опит да наложат световна надмощие.

Шефът на " Газпром " Алексей Милер сподели, че има доста образци на провалени опити за пречупването на Русия, тъй че хората би трябвало да са нащрек за разрушителни опити за посяване на разкол, които биха разединили съветския народ.

" Днес, както в никакъв случай преди, е значимо да останем ангажирани с общата идея, да се обединим към нашия президент ", сподели Милер, който е непосредствен съдружник на Путин, още откогато двамата са работели дружно при започване на 90-те години на предишния век в канцеларията на кмета на Санкт Петербург. Той добави, че в случай че хората се обединят към Путин, те ще съумеят да запазят Русия такава, каквато я познават и обичат и родината им ще продължи да бъде " велика мощ ".

Войната в Украйна, която Кремъл назовава " специфична военна интервенция ", не се загатва категорично в оповестеното с дата 5 март писмо. " Газпром ", най-голямата компания производител на природен газ в света, има доста въздействие както в Русия, по този начин и отвън страната, защото доставя към 40 % от природния газ в Европа. Милер се реалокира от Санкт Петербург в Москва през 2000 година, когато Путин беше определен за президент на Русия за първи път. Година по-късно той беше назначен за основен изпълнителен шеф на " Газпром ".

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР