Шефът на Форс Индия Отмар Шафнауер призна, че потенциални спонсори

...
Шефът на Форс Индия Отмар Шафнауер призна, че потенциални спонсори
Коментари Харесай

Спонсори натискат Форс Индия за смяна на името


Шефът на Форс Индия Отмар Шафнауер призна, че евентуални спонсори притискат тима да си смени името. Междувременно притежателят Виджей Маля има доста съществени проблеми, тъй като води тежка борба с правораздаването и държавното управление на Индия. Шафнауер, обаче, продължава да упорства, че това не било мотив за смяна на името на отбора, а действителната причина са евентуални покупко-продажби с нови спонсори. Той твърди, че те упорстват от заглавието да отпадне "Индия ".

"Двама евентуални спонсори споделиха, че в случай че не създадем смяна, няма да си партнират с нас. " Шафнауер разясни, че компаниите ще дадат поддръжката си на отбор, който не е привързан с една съответна страна. По думите му, коментирани са доста други възможности, в това число даже да отпадне и думата Форс.

"Още не сме взели решение, тъй че е мъчно да се каже какво ще се случи " приключи Шафнауер.

Сред обсъжданите разновидности беше Форс Уан (едно), само че Либърти Медиа се възпротивиха, защото съкращението Ф1 се дублира с абревиатурата на самия спорт.

По отношение на спонсорите, за момента се знае, че тимът ще продължи съдействието с австрийската компания BWT и ще продължи с нова разцветка на розовото през 2018.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР