Шефът на Дисциплинарната комисия към БФС - Юрий Кучев, обясни

...
Шефът на Дисциплинарната комисия към БФС - Юрий Кучев, обясни
Коментари Харесай

Спестили един мач наказание на Каранга, за да играе срещу Лудогорец, шефът на ДК излезе с позиция

Шефът на Дисциплинарната комисия към БФС - Юрий Кучев, изясни за какво бе наложено наказване на Фернандо Каранга. Бразилецът бе санкциониран с 3000 лв. и лишен от спортни права за един мач, защото си разреши да разнася фалос из терена. Нападателят отнесе още 3000 лв., само че без ново наказване от един дуел, поради жеста с рязането на глави. Така ДК спести наказване от още 1 среща за голмайстора на " алените ", което щеше да изтърпи против Лудогорец.

" Всички длъжностни лица са описали действието. Имаме и сезиране от страна на Левски, където са разказани двата случая - с предмета, изнесен след срещата и жеста. За този фалос, който разнася из терена наказването е 1 среща отнемане от спортни права и 3000 лв. санкция. За жеста с рязането на главите, несъмнено считаме, че е публично недопустим. В тази конюнктура, в която живеем, е недопустим. За него той е санкциониран с още 3000 лв.. Всичко е разказано, има видео, фотоси, всичко е изрично.

Поздравявам Левски, че те са може би първият тим, който ни сезира публично за нещо. Аз от десетина години призовавам клубовете да реагират, когато се усещат ощетени, " сподели Кучев и добави, че и ЦСКА-София би трябвало да се намеси, с цел да изясни на Каранга неуместността на жеста му. Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР