Шефът на „Дисни“ Боб Айгър наруши мълчанието и се изправи

...
Шефът на „Дисни“ Боб Айгър наруши мълчанието и се изправи
Коментари Харесай

Шефът на „Дисни“: Щом Скорсезе и Копола искат за мрънкат за „Марвъл“ – това е тяхно право

Шефът на „ Дисни “ Боб Айгър наруши мълчанието и се изправи против рецензиите на режисьорите Мартин Скорсезе и Франсис Форд Копола по адрес на филмите, правени по комикси на „ Марвъл “.

По време на софтуерна конференция, проведена от „ Уолстрийт джърнъл “, Айгър разяснява последните рецензии от световноизвестните режисьори.
Мартин Скорсезе: Филмите по комикси на “Марвъл ” не са кино Той си навлече гнева на част от Холивуд и на доста почитатели по целия свят
„ Запазвам си думата „ отблъскващ “ за някой, който е направил всеобщо ликвидиране “, стартира Айгър, визирайки думите на Копола. „ Това са филми. Щом Скорсезе и Копола желаят да мрънкат за филми, това е в правото им “, добави той.
Копола: Филмите на „ Марвъл “ са безсмислени Според него няма нито един фен, който има изгода от гледането на сходни филми непрекъснато
Шефът на „ Дисни “ също по този начин изясни, че на драго сърце би съпоставил филмите на световноизвестните режисьори с тези от „ Марвъл “ вселената.

Критиките към филмите за супер герои започнаха, откакто Мартин Скорсезе се изрече, че тези ленти не били кино. Последваха го Франсис Форд Копола и Кен Лоуч. Коментарите им провокираха сериозен отрицателен отзив в професионален Холивуд, а и измежду почитателите на „ Марвъл “ по целия свят.
Кен Лоуч: „ Марвъл “ филмите са стока… като хамбургерите Двукратният притежател на „ Златна палма “ Кен Лоуч се причисли към рецензиите на Мартин Скорсезе и Франсис Форд Копола
Друг колорит от разногласията дали тези филми са кино или не е, че идният филм на Скорсезе „ Ирландецът “ е част от портфолиото на „ Нетфликс “, до момента в който всички филми от „ Марвъл “ вселената ще бъдат налични в идната нова стрийминг платформа „ Дисни+ “. По този метод те стават директни съперници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР