Шефът на БНТ Емил Кошлуков е реабилитирал двамата водещи на

...
Шефът на БНТ Емил Кошлуков е реабилитирал двамата водещи на
Коментари Харесай

Кошлуков реабилитира свалени водещи от БНТ - slava.bg

Шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков е реабилитирал двамата водещи на предаването „ Култура.БГ”, за които се разчу, че са били пред уволняване. Това са Александра Гюзелева-Шани и Димитър Стоянович.

В средата на април те бяха свалени от ефир с обяснението, че това се прави по отношение на пандемията от Ковид-19. Единствена водеща на предаването трябваше да остане колежката им Анна Ангелова, която стана и началник на екипа.

Само три седмици по-късно обаче Стоянович и Гюзелева се върнаха в студиото, от което този път Ангелова отсъстваше. С присъщото си възприятие за комизъм Димитър изясни в ефир, че след „ дълги размишления и страсти” екипът е взел решение предаването да се води от него и Шани. Но Ангелова също щяла да се причисли към тях. В момента обаче била в отпуска.

Отстраняването на двамата водещи от ефир бе посрещнато с остра рецензия от доста културтрегери в страната. Голяма част от тях даже оповестиха, че няма да стъпят в постройката на „ Сан Стефано” 29, до момента в който Дими и Шани не се върнат в него. Дали това е била повода за връщането им на работа, към този момент не е изяснено, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР