Шефът на антикорупционната комисия КПКОНПИ Пламен Георгиев е в отпуска,

...
Шефът на антикорупционната комисия КПКОНПИ Пламен Георгиев е в отпуска,
Коментари Харесай

Шефът на КПКОНПИ е в отпуска, но съгласува по телефона

Шефът на антикорупционната комисия КПКОНПИ Пламен Георгиев е в отпуска, само че е оставил директива дейностите на институцията да се съгласуват с него по телефона. Това излиза наяве от фотография на заповедта, с която Георгиев е упълномощил заместника си Антон Славчев да поеме функционалностите му краткотрайно, заяви Frognews.

В заповедта е записано, че Славчев поема пълномощията на началника си, както и функционалностите му по назначение на чиновници за интервала от 4 април до 21 май, когато явно Георгиев възнамерява да се върне на работа.

В заповедта е добавено и следното изречение: " Решенията, които не са свързани с настоящата работа на Комисията, да се съгласуват с мен по телефона ".

От КПКОНПИ отхвърлиха да разясняват публично случая. Неофициално обаче чиновници на комисията обясниха, че това е общоприета бланка за сходна заповед. Под " решения, които не са свързани с настоящата работа " се има поради непланирани неща като предложения за конференции и други сходни.

Пламен Георгиев бе заставен да излезе в отпуска поради абсурда с парцелите му. Проверки на Биволъ откриха, че има разминавания сред посоченото от него в декларацията и данните от Имотния указател. Първоначално Георгиев се опита да изясни разминаванията с неточност в нотариален акт. След това твърдеше, че не е заявил терасата-покрив на тризонета си, тъй като била обща благосъстоятелност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР