Шефът и акционер в отбора на Мерцедес Тото Волф определи

...
Шефът и акционер в отбора на Мерцедес Тото Волф определи
Коментари Харесай

Тото Волф: Хамилтън няма какво да доказва. Той се конкурира с млад и талантлив пилот

Шефът и акционер в тима на Мерцедес Тото Волф дефинира мненията за напрежение в борбата с Ред Бул за купата във Формула 1 като " цялостна нелепост ". Лидер във краткотрайното класиране преди неделното съревнование за Гран При на Мексико е водачът на Ред Бул Макс Верстапен, а с 12 точки закъснение на второ място е седемкратният международен първенец Люис Хамилтън от Мерцедес.

" Цялата тематика за напрежението е цялостна нелепост. Когато влизаш в колата, опитваш да се представиш допустимо най-добре. Това е нещо, което си правил цялостен живот ", съобщи Волф.

" Понякога правиш неточности, от време на време не, само че това се отнася и за тимовете. Ако не си квалифициран душевен, не би стигнал до Формула 1. В случая приказваме за двама водачи, които имат извънреден гений ", добави той.

" Единият е седемкратен международен първенец и единственият със 100 победи във Формула 1, който няма какво да потвърждава. Той се конкурира с млад, надарен водач, който разполага с добра кола. Това е борбата сега и това се харесва на почитателите по пистите и по целия свят ", приключи австриецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР