Шеф Виктор Ангелов, който сипе закани и упреци в най-новото

...
Шеф Виктор Ангелов, който сипе закани и упреци в най-новото
Коментари Харесай

Виктор Ангелов 10 години лъже жена си

Шеф Виктор Ангелов, който сипе закани и упреци в най-новото кулинарно шоу Хелс Китчън, живее без брак с ученическата си обич. Въпреки че от 10 години възнамеряват да се вземат с половинката си законно, все не им остава време за това.

„ Още не сме се оженили. Истината е, че го планираме, от години имаме предпочитание, само че още не сме решили по какъв начин да стане – все отлагаме. Лъжа жена си толкоз време, би трябвало в действителност да го създадем “, споделя готвачът с пикантен манталитет.

За булката Наталия това ще е втори брак. „ Ние се познаваме от 13-14-годишни, бяхме съседи в столичния квартал Люлин, където сме отраснали “, спомня си началник Ангелов. Двамата били просто другари, само че сред тях прехвърчали искри.

След това години наред не поддържали връзка. Наталия се омъжила за различен, само че не била щастлива, написа седмичник. Тя ужасно се разочаровала от брачна половинка си и решила да го напусне, макар че има две деца от него. В тези сложни моменти опора ѝ бил Виктор Ангелов, а тя постоянно плачела на неговото рамо. В един миг разкрили, че се обичат, и оттогава са дружно.

С днешна дата двамата са щастливи, въпреки и без автограф, а с изключение на за двете деца на Наталия от първия ѝ брак, готвачът се грижи и за своето хлапе, плод на огромната обич с половинката му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР