Шеф Петър Михалчев и семейството му са изпаднали в депресия

...
Шеф Петър Михалчев и семейството му са изпаднали в депресия
Коментари Харесай

Изчезна кучето на шеф Михалчев


Шеф Петър Михалчев и фамилията му са изпаднали в меланхолия след претърпяната тежка загуба.

 

Оказва се, че фамилията е изгубило домашния си любим – куче. То се е отскубнало, до момента в който го разхождали.

 

За да го намерят, Петър Михалчев и фамилията му създали специфична група в обществената мрежа Facebook. В нея популяризират новината за изгубеното животинче, като несъмнено, са оповестили и премия за този, който им го върне невредимо.

 



Кулинарят отбелязва, че постоянно е прибирал портмонета, документи, пари и всичко, което откри и в този момент се надява добрината да му се върне. За разлика от мнозина, той към момента има вяра в положителното в хората и приканва да му оказват помощ да откри Ози.

 

Домашният любим е избягал на 5 март в 23.40 ч. в кв. „ Дружба 1 “, в региона на бл. 23-28. Топ готвачът отбелязва също по този начин, че възнаграждението, което предлага за домашния си любим е повече от обилно.

 

Кучето е 4-месечно, порода шиба ину, която, както сами се досещате, е много скъпа.  Освен това е чипирано. Някои от членовете на групата означават, че не е изключено домашният любим на началник Михалчев да е бил откраднат за продажба. В този ред на мисли те го поучават да го потърси и на битака в „ Долни Богров “

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР