Шеф на група "Регистрация" в КАТ- Велико Търново бе закопчан

...
Шеф на група "Регистрация" в КАТ- Велико Търново бе закопчан
Коментари Харесай

Извънредни новини за спецакцията в КАТ в Търново, ето каква е престъпната схема

Шеф на група "Регистрация " в КАТ- Велико Търново бе закопчан в четвъртък вечерта за присъединяване в незаконна скица с фиктивна регистрация на камиони, намиращи се в чужбина. Акцията е на Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи, Областната дирекция на полицията и Окръжната прокуратура, които са работили взаимно с управляващите на Гент, Белгия.

Все още няма повдигнато обвиняване на уличения в незаконната активност Пламен Демирев, само че против него е формирано дисциплинарно произвеждане и ще бъде отхвърлен от работа, заяви шефът на "Вътрешна сигурност " ст.комисар Стефчо Банков.

"На въпросните 2 автомобила още веднъж се слагат регистрационни табели и сега, в който колите потеглят неотложно са открити, спрени са водачите дружно с автомобилите”, съобщи Димитър Машов, шеф на ОД Министерство на вътрешните работи - Велико Търново

"Служителят на Министерство на вътрешните работи е един. Той е главното лице, което е позволило да бъдат осъществени тези законови нарушавания. Длъжностното лице е оказвало влияние на подчинените му чиновници да осъществят по-бърза регистрация, безпроблемна регистрация като пренебрегват служебните си отговорности във връзка с въпросните моторни средства”, съобщи Стефан Банков, шеф на "Вътрешна сигурност ".

"Тука се касае за документи с погрешно наличие, за тези документи с погрешно наличие би трябвало да се откри по един безапелационен метод авторът”, добави Христо Христов, областен прокурор – Велико Търново.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР