Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в Черешката на

...
Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в Черешката на
Коментари Харесай

Зрители не искат повече да виждат шеф Манчев в Черешката на тортата

Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в " Черешката на тортата ", считат вбесени от държанието на готвача фенове. Социалните мрежи в последно време са претъпкани от отрицателни мнения по адрес на известния кулинар. Много от почитателите упорстват за отпадането му от шоуто, тъй като към този момент мъчно го устоят, написа burgas24.bg.

" Този Манчев дали единствено в предаването е дразнител или си е просто подобен -дразнещ, озлобен, противоположен? Много ми е противен ", " Като злобяса към някой, който не заслужава... не е заслужено ", " Ами, подобен си е... искахме да се снимаме с него и почна да ни размахва ръка да се махаме. Мъжът ми го пита за най-хубавата рецепта за фасул супа, а той му сподели: " Абе, момче, махай се! ". Това са доста дребна част от мненията, които феновете на " Черешката " в последно време пишат на страниците на шоуто на Нова телевизия. Повечето от тях намират водещия за извънредно озлобен и провокиращ. Според тях той не е обективен в оценките, които слага на участниците, постоянно демонстрира пристрастия и не приема усет, друг от своя личен.

Особено възмутени бяха почитателите на шоуто във вечерта на Димо Алексиев предходната седмица. Шеф Манчев не спря да подлага на критика артиста, че не е готвил самичък, а е получил помощ. " Не съм не запомнила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви ѝ готвач, само че получи плакет ", подмятна зрителка, която явно постоянно следи шоуто. Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се поставя целина. Всъщност доста от българите обичат тази салата точно с целина.

" Манчев, дразниш! Така ли не разбра, че доста от хората са с друг усет от твоя! Че има такива, които не понасят миризмата на розмарин! Че има хора, които обичат салатата от зеле и моркови с целина! И още, и още... Хубаво е да изразяваш професионално мнение, само че без да размахваш пръстче и без поучителен звук! ", написа различен фен на предаването.

Като че ли най-сполучливи обаче са сравненията със свекървите: " Манчев е надминал свекървите със жлъчния си комизъм и забележките " и " Манчев е като дърта свекърва ".

Шеф Манчев фактически напоследък наподобява неопитен в мненията си в шоуто. Във вечерта на Диди Дрингова да вземем за пример похвали домакинята, че прави десерт с авокадо. Кулинарят разгласи, че в никакъв случай не е виждал в " Черешката " да се прави десерт от авокадо. Но постоянните фенове помнят, че преди време бе дал задача да се готви с авокадо. Трима от петимата участници подготвиха точно десерти с този плод. Единият от тях бе Орлин Павлов, който стана победител. Отново на Дрингова готвачът направи забележка, че е избрала пилешко месо за вечеря. Според него пиле не се готви за публична вечеря, а единствено за обяд. Но в предаването постоянно е готвено пиле, а за първи път се прави сходна забележка. Актрисата Ралица Паскалева преди време даже взе плакет за най-хубава стопанка точно с вечеря с бяло пилешко месо, написа " Уикенд ".

Много фенове виждат тази податливост на кулинарния гуру да си опонира в другите издания на " Черешката ". Това ги нервира, само че още по-неприятен им е двойният критерий, с който мери другите участници. Заклетите почитатели на предаването рядко взимат поради, че това е просто шоу и готвачът евентуално има и други подбуди за забележките си с изключение на чисто професионални. Те избират по-мек звук в предаването и доста се надяват досегашният им любим Манчев да не замязя на копие на Виктор Ангелов от " Кухнята на пъкъла ". Шеф Ангелов се отнася доста по-сурово към участниците с своето предаване, които претендират за професионални умения в кулинарията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР