Шеф Елена Петрелийска води мастърклас, а негово превъзходителство д-р Роб

...
Шеф Елена Петрелийска води мастърклас, а негово превъзходителство д-р Роб
Коментари Харесай

Край на приятелствата в MasterChef този петък и събота от 20:00 ч. по bTV

Шеф Елена Петрелийска води мастърклас, а негово превъзходителство доктор Роб Диксън прави оценка хоби-готвачите
Този петък и събота от 20:00 ч. MasterChef по bTV ще изправи хоби-готвачите пред нови провокации, които да тестват техните кулинарни умения и отборна игра.

В петък вечер забавно предизвикателство за имунитет ще показа на кулинарите необятния свят на веган кухнята, а chef Кустев ще признае, че ястието – победител напряко ги е „ подчинило “. По време на специфичен мастър-клас, воден от финалиста в първи сезон на MasterChef - chef Елена Петрелийска, участниците ще видят по какъв начин се подготвя съвършеният тартар от моркови, а един от тях ще се снабди с мастър-престилка. Изненадващ стрес-тест пък ще потвърди, че няма ядене, което да е толкоз елементарно, че да се направи със затворени очи, и ще докара до напускането на още един участник.

 



 



 



Съботният епизод ще стартира с тест за креативност, в който хоби-готвачите би трябвало да подготвят необикновени десерти без да оставят безусловно никакъв отпадък след себе си, в случай че желаят да завоюват значка за имунитет. Тези играчи, които са си подсигурили място в предаването, още веднъж ще поведат двата тима в отборната борба, която този път ще бъде на шотландска тема.   

Специален посетител в ресторанта на MasterChef ще бъде негово превъзходителство английския дипломат доктор Роб Диксън, а мотив за специфичната вечеря ще се окаже националният празник на Шотландия – Св. Андрей. Различни правила в борбата ще изпратят няколко готвачи на директна елиминация, а гостите ще би трябвало да дефинират кой тим е показал по-добре шотландската кухня.

 


Инфарктната елиминация ще вкара същинско напрежение в кухнята на MasterChef и ще се окаже край освен на присъединяване на един от хоби-готвачите, само че и на другарството сред други двама.

Гледайте „ MasterChef “ този петък и събота от 20:00 ч. по bTV.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР