Шеф Ангелов е фин човек на фона на германците, с

...
Шеф Ангелов е фин човек на фона на германците, с
Коментари Харесай

Участничка в Hell`s Kitchen: Шеф Ангелов е фин човек на фона на германците, с които работя!

" Шеф Ангелов е тънък човек на фона на германците, с които работя! " Това споделя Валентина Вълкова, която преди дни завоюва четвъртия сезон на кулинарното шоу на Нова тв " Хелс Китчън ", взе огромната премия от 100 хиляди лв. и получи късмет на работи с Българския Гордън Рамзи. Тя обаче към този момент е намерила работа в ресторант със звезда " Мишлен " в Германия. 

" Бях очарована от началник Ангелов! Не го познавах и чаках от него страшни неща, а той се оказа извънреден експерт! Обективен, невъзмутим до мозъка на костите си ", разяснява Валентина малко откакто излезе от " Хелс Китчън " като победител. Тя стана известна със странната си дарба постоянно да е в центъра на абсурда, даже когато не взе участие директно в кавгите сред участниците в тазгодишния сезон на шоуто.

" Името ми беше намесено във всички разправии. Разочарована съм от себе си, че съм се занимавала с това. По-добре щеше да е, в случай че не бях обръщала внимание. Но аз обичам да споделям всичко в очите на хората. Като покажеш на някого грешката, той е подготвен да отвърне нападателно. Оттам пристигнаха всичките ми проблеми ", разяснява Валя. Тя е безапелационна, че нито един неин скандал с участник в шоуто не е бил на персонална основа. Конфликтите й са били свързани само с проблемите, които пораждат в кухнята по време на работа.

" Не влязох в полемика за персоналния живот на никого, не смесих персоналното с професионалното ", изяснява новата кулинарна звезда на България. Нейната податливост да е експерт до дъно й печели доста почитатели. На формалната страница на шоуто е мъчно да се откри отрицателен коментар за представянето й в предаването. Хората всеобщо е поддържат, удовлетворени, че началник Ангелов я е избрал пред съперниката й на финала – Виктория. Кулинарният гуру в никакъв случай не е крил, че Вики е неговата фаворитка този сезон. Но при избора на победител не разреши персоналните благосклонности да надделеят над професионалното мнение. Така Вики остана втора, а Валя взе огромната премия.

37-годишната Валентина от години живее в Германия дружно със фамилията си – брачна половинка си Огнян, сина си и щерка си, които са младежи. Когато преди години напуща България, тя не може да готви, написа Hotarena.bg

" Мъжът ми какъв брой яйца е изял, до момента в който се науча... ", смее се Валя. Един ден решила да направи чорба. Разпитала майка си по какъв начин се подготвя, напълнила страница и половина със мемоари и почнала да следва инструкциите малко по малко. Всичко вървяло без спънки, до момента в който пристигнало време да постави фиде в супата. Решила да отвори пакета над тенджерата. Той се раздрал и всичкото фиде паднало в бульона. " Ще ядеш чорба от спагети! ", споделила на мъжа си бъдещата кулинарна звезда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР