Шеф Андре Токев ще остане още две седмици под домашен

...
Шеф Андре Токев ще остане още две седмици под домашен
Коментари Харесай

Стана ясно кога шеф Андре Токев ще влезе в затвора

Шеф Андре Токев ще остане още две седмици под домакински арест, преди да влезе в пандиза , оповестява. По закон, откакто съдът е одобрил съглашението му с Прокуратурата, документите по делото се събират и изпращат на съответните институции.

Aдвокатът на Токев разясни, че няма да апелират присъединението на още три месеца към наказването, което готвачът получи поради друга присъда. „ Андре Токев осъзнава виновността си и ще поеме напълно отговорността за дейностите си ", сподели бранителят на началник готвача.

Присъдата на Софийския областен съд е 7 месеца ефикасен затвор, към тях се прибавят и 3-те месеца от предходната присъда на Варненския областен съд и общо стават 10 месеца затвор . Тъй като Токев е бил 3 дни в ареста и в този момент е под домакински арест, излежаното време се приспада и по тази причина той ще влезе зад решетките за 8,5 месеца.

Софийският областен съд е одобрил подписано съглашение сред Токев и прокуратурата , откакто той е признал виновността си за шофиране в пияно положение. На 31 октомври 2021 г.  Токев бе арестуван, откакто служители на реда го изловиха да кара след приложимост на алкохол и със спукани до джанта гуми на Околовръстното шосе в София . Дрегерът регистрира 1,9 промила алкохол, а кръвният тест - 1,79.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР