Шеф Андре Токев няма да се присъедини към Нова телевизия,

...
Шеф Андре Токев няма да се присъедини към Нова телевизия,
Коментари Харесай

Голямата бомба за шеф Андре Токев

Шеф Андре Токев няма да се причисли към Нова телевизия, макар че неотдавна гастролира в предаването " Хилс Китчънс ", гласят най-актуалните вести из коридорите на медията. Славният готвач и ресторантьор към този момент остава в bTV - информация, която и самият той удостоверява неотдавна.

" На подобен стадий съм, че мисля върху нови планове. В момента си върви и предаването ми " Ловци на храна ". Двамата с Петър Михалчев единствено гостувахме в " Хелс Китчън "  по покана на Виктор Ангелов, което не значи, че ще имаме постоянен ангажимент там и в бъдеще.

Просто хапнахме, пийнахме и си припомнихме остарялото време, когато тримата бяхме жури в " Мастършеф ", споделя в скорошно изявление Токев. И добавя, че на запад е нещо напълно обикновено сътрудници готвачи да си разменят визити в ефир, даже и да работят за конкурентни малките екрани.

 undefined

От bTV обаче, хич не са останали удовлетворени от появяването на Токев в ефира на конкурентната телевизия. Дори ще се опитат да го лимитират с контракт, с цел да не се демонстрира отсега нататък другаде, написа " Уикенд ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР