Шайката на един розовобузест скандален бизнесмен с чужди пари и

...
Шайката на един розовобузест скандален бизнесмен с чужди пари и
Коментари Харесай

Рашидов: Най-малкото Прокопиевата агитка може да ни учи на морал

Шайката на един розовобузест абсурден предприемач с непознати пари и купени съвести проповядваха заплатен морал, като се обявяваха за „ европейци”, умни, красиви и недостижими „ журналисти”. А всички останали почтени публицисти?! А публицистите с безспорни качества и морал, които служат на специалността си почтено - те какво? Те какви са? Те не са ли европейци? Благодарим за подобен вид морал. Най-малкото Прокопиевата агитка може да ни учи на морал. Това съобщи Вежди Рашидов – ръководител на Комисията по просвета и медии при Народно събрание.

„ В работата на комисията има за решение въпроси от доста необятен диапазон - като се почне от културното завещание, мине се през авторските права и се стигне и до медийните закони, и освен това има много работа. Комисията всеки ден работи върху нови законопроекти или ремонти на до момента съществуващи закони. Така че няма потребност да е в крайник с обособените сфери, а е нужно комисията да е в крайник с времето. То е мерилото “, пояси шефът на Комисията.

„ По време на европредседателството един кръг разгласи, че е нарушена свободата на словото, и укориха властта във вмешателство върху нея? Не виждам нищо необичайно. Адски е неприятно, че виждаме едни и същи хора, които, с цел да подронят престижа на страната, се появяват в най-важните за страната моменти, касаещи достолепието, престижа и самочувствието на страната Тази група от познати хора се явява в такива моменти и излиза на улицата, с цел да сътвори форма на дестабилизиране и оскърбление на българската страна. Тези хора във времето се трансфораха поради персоналните си финансови ползи в „ секта”, в група за напън, изключително по време на ръководство, в което пасиансът не им се подрежда. Дори имаха наглостта по време на най-високия конгрес на европредседателството в София да обвинят премиера Борисов, че надали не е мотив и причина в техните си ранглисти България да е надали не на последните места по независимост на словото “, съобщи Рашидов.

„ Бойко Борисов има една „ вина” - толерира свободата на словото, и неговото положително отношение даде опция на едни хора да преминат границите, да развихрят слободията и да го атакуван. Точно тези, които с какви ли не външни финансирания деморализират, деформират медийното пространство точно като лишават правото на свободно слово на всеки, който към момента носи свободата на думите, като от ден на ден слугински изпълняваха поръчките на своите донори и скрити работодатели “, сподели Вежди Рашидов пред 24 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР