Шарунас Ясикевичус винаги е сочен като фаворит за треньорския пост

...
Шарунас Ясикевичус винаги е сочен като фаворит за треньорския пост
Коментари Харесай

Барса е фаворит в Испания, смята Ясикевичус

Шарунас Ясикевичус постоянно е апетитен като любимец за треньорския пост в Барселона, когато каталунците търсят нов ментор в последните години, само че това по този начин и не се случва. Бившият пойнт гард на каталунците продължава да е отпред на Жалгирис (Каунас), а през днешния ден се изправя против тогавашния си тим и някогашния си ментор Светислав Пешич в среща от Евролигата.

“Нещата се трансформираха фрапантно със Светислав Пешич. Барселона играе по-агресивно, с повече възторг и към този момент печели титли. С Пешич Барселона е един от любимците за купата в Испания. Там има положителни тимове, само че надали някой си мислеше, че тъкмо този отбор ще завоюва Купата на Краля. Сега всички схващат, че Барса отново е измежду фаворитете и за първенство”, сподели Ясикевичус преди европейския конфликт сред Жалгирис и испанците.

“Той е един от най-хубавите стратези в Европа. Знае какво желае и какво прави. Опитът у е голям. Трудно се работи с него, само че резултатите са очевидни. Ако искаш да печелиш, в Европа няма доста други възможности, по-добри от Пешич”, продължи Шарас.

“В Барселона живеехме в залата. Не ни трябваха жилища, тъй като прекарвахме цялото си време в тренировки”, регистрира той за своите дни под управлението на Пешич в каталунската столица.

Александър Везенков и останалите баскетболисти на Пешич гостуват на литовския гранд през днешния ден в 20.00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР