Шарлийз Терон сподели подробности около един от най-тежките моменти в

...
Шарлийз Терон сподели подробности около един от най-тежките моменти в
Коментари Харесай

Шарлийз Терон проговори за деня, в който майка ѝ убива баща ѝ

Шарлийз Терон показа детайлности към един от най-тежките моменти в живота си – нощта, в която майка ѝ Герда убива татко ѝ Чарлз в нейно наличие, до момента в който към момента живеели в Йоханесбург, Южна Африка.

Холивудската актриса била единствено на 15 години в нощта на случая. Пияният ѝ баща влезнал в къщата и стрелял три пъти по вратата на детската стая, на която тя и майка ѝ били облегнати, с цел да не успее той да я разбие и да влезе при тях. Като по знамение обаче нито един от патроните не ги уцелил, дори в противен случай – Герда извадила персоналното си оръжие и невъзмутимо простреляла брачна половинка си. Действието ѝ е несъмнено като самоотбрана и по този начин против нея не е повдигнато обвиняване.

„ Непредсказуемостта да живееш със подвластен е, че това остава в теб до края на живота си, повече от просто това събитие, което се случи онази нощ “, показа Терон пред изданието NPR. „ Не се срамя да приказвам за това, тъй като считам, че колкото повече приказваме за тези неща, толкоз повече осъзнаваме, че не сме сами в тях “, добави тя.

Миналия петък бе премиерата на най-новия филм с присъединяване на актрисата, обвързван със половото принуждение – „ Бомба със закъснител “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР