Шарън Уотс от EastEnders беше арестувана за убийството на Киану

...
Шарън Уотс от EastEnders беше арестувана за убийството на Киану
Коментари Харесай

Шарън Уотс от BBC EastEnders арестува след нови доказателства за Киану, докато Бърни отмъщава

Шарън Уотс от EastEnders беше задържана за убийството на Киану Тейлър в последния епизод, до момента в който сестрата на Киану Бернадет Тейлър се закле да отмъсти за гибелта му.

Бърни разгласи, че Шарън ще заплати, защото тя съобщи пред жителите на Уолфорд, че Шарън е килърът на Киану, откакто тялото му беше намерено тази седмица. След като беше казано, че Киану се укрива за нахлуване против Ниш Панесар, истината най-сетне беше доказана тази седмица, откакто детективите идентифицираха откритото в кафенето тяло като Киану.

Бърни беше унищожена, откакто повярва на брат си беше избягал на Коледа, часове откакто се скараха поради лъжите му. Но тя осъзна, че той в никакъв случай не е напуснал Уолфорд в деня, в който изглеждаше, че избяга, до момента в който шест дами, в това число Шарън, към този момент знаеха това, като още двама герои също към този момент знаят същинската му орис.

Шарън беше на мястото на закононарушението тази Коледа когато нейната другарка Линда Картър намушка Киану с термометър за месо. Линда се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР