Шарън Стоун реши да подкрепи своя колега Джеймс Франко, който

...
Шарън Стоун реши да подкрепи своя колега Джеймс Франко, който
Коментари Харесай

Шарън Стоун се застъпи за Джеймс Франко

Шарън Стоун реши да поддържа своя сътрудник Джеймс Франко, който бе упрекнат в полов тормоз. Актьорите са работили дружно по фотосите на „ Катастрофалният актьор “ и доста добре са се спогаждали, написа OK Magazine.

„ Потресена съм, че приказват по този начин за Джеймс Франко. Как по този начин момичето, което по това време е в интимни връзки с него, може да се обиди, че той е изискал от нея непосредственост? Защо внезапно Джеймс стана неприятен човек? “, разяснява Шарън.

Актрисата също призна, че смята своя сътрудник за един от най-милите и положителни хора.

„ Има цяла процедура за превантивни ограничения. Не можете просто да вземете и да обвинявате лице в закононарушение за непозволено държание! Трябва да има някакъв баланс. Не всичко е бяло и черно. Не всеки, който не дава доклад за дейностите си, е нарушител. “

Скандалът с присъединяване на Франко потегли след награждаването му на „ Златен глобус “, когато две девойки го упрекнаха в полов тормоз.

Вайълет Пейли написа в Twitter, че до момента в който са имали връзка, Джеймс Франко я принудил да прави орален секс в автомобил.

Другото обвиняване е от актриса, която упрекна холивудската звезда, че той я е заставил да се снима изцяло гола в негов план, като ѝ заплатил единствено 100 $ дневно.

Джеймс Франко отхвърля всички обвинявания.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР