Шарън Стоун наскоро заяви, че филмовият продуцент Робърт Еванс, който

...
Шарън Стоун наскоро заяви, че филмовият продуцент Робърт Еванс, който
Коментари Харесай

Спорът на Шарън Стоун и Уилям Болдуин за натиск да правят секс на снимачната площадка

Шарън Стоун неотдавна съобщи, че филмовият продуцент Робърт Еванс, който умря през 2019 година, й е споделил, че в случай че спи с Уилям (Били) Болдуин, до момента в който работят по кино лентата Sliver от 1993 година, това ще усъвършенства химията им на екрана.

И откогато проговори, Шарън беше подложена на критика от Били, който попита дали актрисата е „ към момента смутена “, че той „ не желал да спи с нея “, до момента в който двамата работили по кино лентата през 90-те години.

„ Ако просто правех секс с него, това щеше да избави кино лентата, а същинският проблем на кино лентата бях аз, тъй като бях толкоз напрегната и не бях като същинска актриса, която може просто да го чука и да си върне нещата в правия път “, показа преди този момент Шарън, което наподобява е вбесило Били.

В записките на звездата от 2021 година, без да посочва имена, тя приказва за случая, при който се е почувствала принудена да бъде в интимни връзки с сътрудника си, а по-късно разкри повече в подкаста на Луис Теру. Говорейки в неговия подкаст неотдавна, тя сподели: „ Очакваха да донеса вкъщи още един голям шлагер и ми дадоха утвърждение за кастинг и ми дадоха всички тези утвърждения, само че по-късно, когато пристигна време да го направя, ми споделиха, че е договорка за суетност и не можех да получа моите утвърждения. "

" Тогава те започнаха да се пробват да ме обвинят за грешките си и те направиха ужасни неточности в метода, по който наеха режисьори и артисти. " Тя загатна сътрудника си Били, като сподели, че " не можа да извади цяла сцена в теста ".

След това Шарън се спря на работата си с Майкъл Дъглас по известния филм „ Първичен инстинкт “, като означи по какъв начин той е друг от Били. Тя показа: " Не трябваше да блъскам Майкъл Дъглас. Майкъл можеше да пристигна на работа и да знае по какъв начин да го направи, да каже репликите си, да репетира и да се появи на снимачната площадка. "



Братя Болдуин

И в този момент Били отвърна на Шарън, откакто тя съобщи, че починалият кино продуцент я е помолил да спи с сътрудника й от кино лентата Сребърната звезда. Отправяйки се към Twitter, който в този момент е прочут като X, Били написа: " Защо Шарън Стоун продължава да приказва за мен след всички тези години? Още ли е смутена, тъй като не желаех да бъда с нея? ".

„ Каза ли тя на приятелката си Джанис Дикинсън в деня откакто тествах екрана и се натъкнах на тях по време на нашия полет на MGM Grand назад за Ню Йорк: " Ще го накарам да си падне толкоз мощно, че ще му се замае главата ". Знам толкоз доста за нея, че ще й се замае главата, само че си замълчах. "

Били добави: „ Историята за срещата, която имах с Боб Евънс, умолявайки го да ми разреши да хореографирам последната секс сцена, тъй че да не се постанова да целувам Шарън, е безспорен мит. Чудя се дали да напиша книга и да опиша многото смущаващи, извратени и непрофесионални истории за Шарън? Това може да е занимателно. "

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР