Шансовете за съставяне на кабинет силно са намалели, но не

...
Шансовете за съставяне на кабинет силно са намалели, но не
Коментари Харесай

Георги Ганев: Шансовете за съставяне на кабинет силно са намалели, но не и сведени до нула

Шансовете за сформиране на кабинет мощно са намалели, само че не и сведени до нула.

Това счита депутатът от „ Демократична България” Георги Ганев. Той разяснява излъченото съвещание на парламентарната група на Демократична България, след което Слави Трифонов съобщи, че изтегля депутатите на Има Такъв Народ от договарянията за кабинет.

„ Това беше естествена среща, на която управлението на нашата група ни осведоми какво се случва последните часове и по какъв начин то го интерпретира. Това е обикновено, решенията се взимат в групата”, сподели Ганев.

„ Аз не изпитвам никакво терзание. Целият запис, освен елементи от него, е качен в уеб страницата на „ Демократична България”. Колегите от ГЕРБ бяха цензурирали част от записа”, сподели Ганев.

Ако мандатът бъде върнат в къси периоди, преди Народно събрание да избере ръководител на КЕВР, Ганев сподели, че не знае какво може да последва. „ Това към този момент е в региона на юристите, те могат да кажат”, добави Ганев. „ Аз съм по-скоро последовател на това, което сподели господин Сашо Дончев, че ситуацията не е чак толкоз неприятно при липса на ръководител на КЕВР”, съобщи Ганев.

Той разяснява и инфлацията, която, по думите му, сега е на най-високото си равнище от въвеждането на валутен ръб. „ Въпреки това при тези 16,86% инфлация, тя продължава да е на много по-ниско равнище от преди въвеждането на валутен ръб. Разбира се това е доста неприятно. Но се следи и понижение на темпа й”, сподели Ганев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР