Шансовете за съставяне на кабинет с първия мандат клонят към

...
Шансовете за съставяне на кабинет с първия мандат клонят към
Коментари Харесай

Политолог предположи от къде е тръгнал раздорът между ПП и Радев

„ Шансовете за сформиране на кабинет с първия мандат клонят към нула. Дори през вчерашния ден театрално в последния миг бе показана кандидатурата за министър председател (Николай Габровски), защитавана в загадка. Няма нищо по-логично от това, да бъде разискван един кандидат-премиер. Те сами осъзнават, че с първия мандат няма да реализират (успех). Това е опитът, върху който ще се упражняват тази и идната седмица ”. Това съобщи политологът доцент Милен Любенов пред. 

„ Ако няма предварителна поддръжка за държавно управление, ще е унизително да представиш кабинет, за който ще гласоподава единствено личната ти група ”, сподели Любенов. Кабинет с третия мандат може да се сформира според от това, на кого го връчи президентът, сподели политологът и посочи, че ще бъде кабинет с небосвод няколко месеца.

За раздора сред президента Румен Радев и управлението на партия „ Продължаваме промяната ”, той напомни, че в в началото президентът се изказваше ласкаво. „ Напреженията потеглиха още от началото на годината, те бяха свързани с измененията в „ Булгаргаз ”. Вероятно президентът е имал упования да има по-силни въздействия върху кабинета „ Петков ”. Очевидни са и с днешна дата упоритостите на президента ”, добави политологът Милен Любенов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР