Шансовете за победа на националните отбори на Русия и Хърватия

...
Шансовете за победа на националните отбори на Русия и Хърватия
Коментари Харесай

Давор Шукер: Шансовете на Хърватия и Русия са равни

Шансовете за победа на националните тимове на Русия и Хърватия на четвъртфинала, който следва на Световното състезание, са равни. Това е мнението на президента на Хърватския футболен съюз и именит голмайстор Давор Шукер. И двата тима нощес завоюваха осминафиналните си срещи след осъществяване на дузпи. Хърватите преодоляха Дания, а домакините- Испания.

" Смятам, че възможностите са равни- 50 на 50, по този начин да се каже. Но в случай че желаете да дам някаква тенденция, бих го споделих по този начин - 51 % за Русия. Вашият тим ще има доста по-внушителна поддръжка от трибуните, доста повече почитатели ще го поддържат. Надявам се, че за нас ще дойдат да викат най-малко 4-5 хиляди индивида “, съобщи Давор Шукер пред съветски публицисти.

" Не ми хареса това, че се наложи да играем продължения. В противоположен случай възможностите ни против Русия можеха да бъдат и по-големи. Смятам, че със задружни старания целият наш щаб ще откри решение, с цел да помогне на играчите и те да се приготвят оптимално добре за идната среща “, добави още голмайсторът на „ Франция’98 “.

" Да, на това състезание доста любимци към този момент отпаднаха. Това постоянно е добре за самото състезание и аз постоянно съм го казвал “, приключи Шукер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР