Шампионските пътища са неведоми, стръмни и трънливи, когато става въпрос

...
Шампионските пътища са неведоми, стръмни и трънливи, когато става въпрос
Коментари Харесай

Петър Мицин в поредицата Спортните таланти на България

Шампионските пътища са неведоми, стръмни и трънливи, когато става въпрос за победи. Но тези, които са най-подготвени най-после излизат от водата като спечелили.

" Повелителят на водата “ е осмият филм от поредицата на Българска национална телевизия " Спортните гении на България " и показва състезателя по плуване Петър Мицин.

Едно непретенциозно момче захласнато от мисълта да плува, да се бори с времето и да чупи върхове. Венецът на достиженията му е международният връх за юноши на 400 метра свободен жанр.

Една покруса белязва живота му като дете. Загуба, която обръща съществуването му на 360 градуса. За шампионските тренировки от Велинград до Сандански и цената на триумфа, споделя Петър Мицин във кино лентата отдаден на неговите триумфи и кариера.



Плувецът има два покрити А нормативи и един Б за Олимпийските игри в Париж това лято.

" Тези, които са най-подготвени най-после излизат от водата като спечелили ”, споделя сполучливият ни млад състезател.

Продукцията е с дълготрайност от 28 минути. Автор на кино лентата е Моника Симеонова, режисьор е Андрей Дочев, оператори – Николай Балкански и Станислав Златев, монтаж Милен Козов.



" Повелителят на водата " е осмият филм от поредицата на Българска национална телевизия " Спортните гении на България ".

В нея към този момент бяха показани Стилияна Николова, Юлияна Янева, Емил Нейков, Йоана Илиева, Александър Николов, Калина Бояджиева и Карлос Насар.

Гледайте кино лентата " Повелителят на водата " в сряда, 31 януари от 20:00 ч. по Българска национална телевизия 3!







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР