Шампионките от Марица (Пловдив) започнаха с победа плейофите в първенството.

...
Шампионките от Марица (Пловдив) започнаха с победа плейофите в първенството.
Коментари Харесай

Шампионките от Марица стартираха плейофите с категорична победа

Шампионките от Марица (Пловдив) започнаха с победа плейофите в шампионата. Момичетата на Борислав Крачанов победиха Марица 2022 (Пловдив) с 3:0 (25:14, 25:15, 25:12) в първи дуел от четвъртфиналните плейофи на Национална волейболна лига Демакс. Мачът се игра в залата на Пловдивския университет.
Прочетете още
Първият гейм стартира отлично за шампионките, които поведоха с 8:5, стигна се до 16:10, а геймът завърши след сполучлива офанзива на Ива Дудова за 25:14.

Втората част символичните домакини в дуела през днешния ден стартираха с 5:1, стигна се до 16:7, а след обсада на Мария-Габриела Миличевич геймът беше затворен с 25:15.

В третата част дуелът беше точка за точка, само че при 11:7 шампионките дръпнаха със сериозна преднина. Серията продължи и се стигна до 17:7, а след сполучлива офанзива на Златина Друмева мачът приключи след 25:12.

Така девойките на Борислав Крачанов поведоха с 1:0 победи в серията и се нуждаят от още една победа, с цел да се класират за полуфиналите.

Най-резултатни за победителките станаха Виктория Коева и Ива Дудова с по 10 точки, а Елена Коларова и Мария-Габриела Миличевич приключиха с по 9.

За Марица 2022 най-резултатна стана Ема Дулева с 8 точки.

Реваншът е на 17 март (петък), от 18:00 ч. още веднъж в залата на Пловдивския университет.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР