Шампионката в многобоя Катрин Тасева от клуб “Левски Илиана” спечели

...
Шампионката в многобоя Катрин Тасева от клуб “Левски Илиана” спечели
Коментари Харесай

Цяла България се гордее с нея! Шампионката в многобоя Катрин Тасева спечели два златни и два сребърни медала на финалите на отделните уреди

Шампионката в многобоя Катрин Тасева от клуб “Левски Илиана” завоюва два златни и два сребърни медала на финалите на обособените уреди при дамите на държавното състезание по художествена гимнастика категория Елит, която приключи в зала “София”.

Тасева стана шампионка на бухалки и лента, откакто получи оценки надлежно 19.150 и 17.700 точки. Тя взе сребърните медали на обръч със 17.000 точки, откакто имаше изпускане на уреда и на топка с 18.750. Златото на обръч завоюва Невяна Владинова от клуб “Левски”, която игра добре и беше оценена със 17.550 точки. На обръч неточности позволиха всички финалистки, а което е явно от оценката, с която бронзовото отличие взе Ерика Зафирова от клуб “Левски Илиана” – 15.450 точки.

Златото на топка завоюва Боряна Калейн от клуб “Левски Триадица” след отлична игра и оценка от 19.200, която е най-високата на шампионата. Трета се подреди Ерика Зафирова от клуб “Левски Илиана” със 17.650, колкото получи и Невяна Владинова, само че оценката на Зафирова за осъществяване е по-висока, а Владинова изпусна уреда.

На бухалки втора е Невяна Владинова с оценка от 17.550 точки, а трета – Боряна Калейн със 17.200 точки, откакто изпусна бухалка.

На лента сребърното отличие взе Боряна Калейн със 17.550, а бронзовото стана владеене на Невяна Владинова със 17.300. В този край бяха позволени грешки съвсем от всички финалистки.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР