Шампионката по борба от СКСКСБ Олимпиец Айлин Ахмедова беше наградена

...
Шампионката по борба от СКСКСБ Олимпиец Айлин Ахмедова беше наградена
Коментари Харесай

Шампионката по борба Айлин Ахмедова беше наградена и от областния управител на Търговище

Шампионката по битка от СКСКСБ " Олимпиец " Айлин Ахмедова беше наградена и от регионалния шеф на Търговище. Днес Митко Стайков се е срещнал с Ахмедова, която се класира преди всичко в Държавното персонално състезание по битка в Сливен. Талантливата спортистка е била придружавана от треньора си Стойчо Ненов и от шефа на СУ " Никола Симов " Надежда Коева, оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация.

Стайков е връчил грамота и ваучер за спортни артикули на състезателката, завоювала златен орден в категория до 50 кг. при девойките. Отличен е и нейният треньор.

" Щастлив съм, когато децата на Търговище реализират високи триумфи. Радвам се за теб и се надявам да продължиш решително в гонене на задачите и фантазиите си ", е поискал Стайков на спортистката.

В края на образователната 2020/2021 година Айлин приключва междинното си обучение и по този мотив регионалният шеф й е подарил и комплект бижута, с които да добави празничния си тоалет в деня на абитуриентския бал. Треньорът Стойчо Ненов е декларирал, че Айлин Ахмедова се намира в доста добра спортна форма. От нея се чакат високи достижения и в идните надпревари от народен и интернационален формат.

Директорът Коева е благодарила за вниманието и е декларирала, че управлението и учителският колектив на Спортното учебно заведение поставят старания за одобряване името и престижа на образователното заведение. Тя е изтъкнала, че по тази причина спомага и ангажираността на регионалния шеф за обезпечаване на средства за осъществяване на належащи строително-ремонтни действия въз основата на СУ " Никола Симов ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР