Шампионката Ивет Горанова и партньорът й в танците Тодор получиха

...
Шампионката Ивет Горанова и партньорът й в танците Тодор получиха
Коментари Харесай

Серафим Тодоров и Таня са втората напуснала двойка в Денсинг старс

Шампионката Ивет Горанова и сътрудникът й в танците Тодор получиха най-вече точки от журито в блестящото шоу

Втора незабравима вечер претърпяха участниците в „ Dancing Stars “ по бТВ, само че за една от танцовите двойки тя се оказа последна. Малко преди среднощ прожекторите на шоуто угаснаха вечно за именития боксьор Серафим Тодоров и партньорката му на паркета Таня. Бляскавото състезание в шоуто бе проследено от близо една трета или 29,6% от телевизионната публика във вторник вечер (GARB, All 4+) против 25,5% за втората по гледаемост телевизия в същия часови пояс. „ Dancing Stars “, което се излъчва онлайн, събра максимален брой фенове от развлекателните излъчвания на 27 февруари, като пикът на зрителски интерес е по време на осъществяванията на русите фурии Натали Трифонова и Емануела и техните сътрудници.

Двамата си потеглиха от най-бляскавото предаване в тв ефира, откакто се класираха на последно място по брой точки от журито и феновете. Въпреки голямото си усърдие, Серафим не съумя да овладее стъпките на аристократичния фокстрот, а съдиите педантично означиха грешките му на дансинга. Спортистът одобри рецензията с достолепие и напусна предаването без оскърбление.

Друга шампионка - каратистката Ивет Горанова, се показа впечатляващо в „ Dancing Stars “. Златната медалистка от Олимпиадата в Токио избухна като фойерверк с колегата си Тодор в лудия темп на джайва. С съвършен синхрон, динамичност и артистичност двамата завоюваха журито, което им присъди 32 точки и ги изстреля отпред на краткотрайното класиране.

Сложна, спираща дъха хореография в същия жанр танц демонстрираха поп артистът Папи Ханс и Ани, каскадьорът Валери Григоров и Дорина, и певицата Дара и половинката й в шоуто Джими. С деятелен, взривяващ джайв, публиката покориха също тв водещата Натали и Димитър, певицата Мила Роберт и Кристиан, и ерген №1 Виктор Стоянов и Михаела. Всички двойки летяха по дансинга, само че някои от тях се приземиха спешно. Актьорът Филип Буков и Ралица паднаха на паркета секунди преди финала на своето осъществяване, само че дребният случай не ги обезсърчи.

Романтично въодушевление в „ Dancing Stars “ донесе завладяващият фокстрот. Журито похвали плавните придвижвания на певицата Нона Йотова и Даниел, солидното наличие на артиста Свилен и Йовита, изненадващата хореография на артиста Даниел Пеев-Дънди Дънди и Елена, и финеса на тв водещата Неделя Щонова и Атанас. Съдиите насърчиха артиста Емрах и Веселина, и видяха сексапилните нотки в осъществяването на фолк дивата Емануела и Иван.

Състезанието продължава под цялостна пара идващия вторник, когато ще станем очевидци на нови танци и още по-сложни детайли. Очаква ни следващата вълнуваща вечер, в която двойките ще танцуват, въодушевени от най-великите филми на всички времена в театър с холивудски мащаб. Преди това, в петък от 22:30 по „ Dancing Stars Extra “, водещата Станислава Ганчева ще разкрие любопитни детайлности към подготовката на звездите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР